May 23, 2024

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat sâmbătă că s-a simţit român şi la Focşani, şi la Suceava, şi la Buzău şi la Pleniţa.

Ciucă a fost întrebat, la sediul Biroului Electoral Municipal, cum comentează declaraţia premierului Marcel Ciolacu potrivit căreia Buzăul nu este în Moldova, iar dacă spui că este în Moldova este o jignire, dar şi o altă declaraţie a lui Ciolacu potrivit căreia este o jignire când propui candidaţi precum un hoţ de tablă, aluzie la liberalul Costel Alexe.

„I-am rugat pe toţi membrii PNL să aibă o abordare în campanie cât se poate de pozitivă. Să trecem de la partea asta de ură şi jignire, pentru că până la urmă dacă rezumăm campania la jigniri şi la tot felul de invective adresate unui candidat sau altuia nu rezolvăm şi nu cred că îi convingem pe cetăţenii români că avem ceva în cap pentru ceea ce înseamnă administrarea la nivel local sau central. În ceea ce priveşte acea declaraţie, vă pot spune că într-adevăr am lucrat şapte ani în Moldova şi în Buzău iar la un moment dat am fost întrebat dacă după atâţia ani mă simt ca fiind de-al locului. Le-am zis că da, mă simt a fi şi moldovean, pentru că am lucrat acolo şi mi-a plăcut să lucrez cu oamenii. M-am simţit român şi la Focşani, şi la Suceava, şi la Buzău şi la mine la Pleniţa”, a declarat liderul PNL.

Întrebat dacă Buzăul este în Moldova, Ciucă a spus: „Buzăul este în România. Ştim cu toţii unde este Buzău”.

Nicolae Ciucă a participat la depunerea candidaturii lui Sebastian Burduja pentru Primăria Capitalei, din partea PNL.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *