June 15, 2024

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat vineri, la lansarea candidaţilor liberali din judeţul Argeş, că în prezent nu s-a schimbat nimic din valorile tradiţionale ale partidului, dar s-a schimbat contextul internaţional.

„Nu s-a schimbat nimic din valorile, din virtuţile şi Partidului Naţional Liberal. Ce s-a schimbat atunci, doamnelor şi domnilor? S-a schimbat lumea, s-a schimbat contextul internaţional. Trăim un conflict înapoia graniţei noastre, trăim într-o succesiune de crize, de probleme (…) pe care a trebuit să le gestionăm. Suntem aproape de o serie întreagă de alegeri (…), nu doar la noi, ci în toată Uniunea Europeană (…). Este anul, spun analiştii, unde se desfăşoară cel mai mare număr de alegeri în cel mai mare număr de ţări. Toate chestiunile acestea sunt elementele care s-au schimbat”, a declarat Ciucă.

El a adăugat că liberalii trebuie să se implice în continuare în asigurarea stabilităţii României.

„Partidul Naţional Liberal trebuie să fie cel care îşi asumă în continuare responsabilitatea asigurării stabilităţii politice a ţării, a dezvoltării, a securităţii şi siguranţei cetăţenilor români. Asta trebuie să facă Partidul Naţional Liberal de aici înainte”, a mai afirmat preşedintele PNL, Nicolae Ciucă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *