May 23, 2024

Primarul liberal din Turda, Cristian Matei și-a depus candidatura pentru un nou mandat și spune că își propune să continue munca începută pentru a construi „acel acasă” pe care și-l doresc turdenii.

Cristian Matei susține că de la începutul primului său mandat, în 2016, a muncit pentru a aduce finanțări în domenii cheie, precum infrastructura, educație, sănătate și nu în ultimul rând, crearea de locuri de muncă. „Astăzi mi-am depus candidatura pentru funcția de primar al Turzii.

De-a lungul anilor, alături de echipa mea, am pus bazele unei fundații solide pentru dezvoltarea orașului nostru drag. De la începutul primului meu mandat în 2016, am muncit pentru a aduce finanțări în domenii cheie: infrastructură, educație, sănătate și nu în ultimul rând, crearea de locuri de muncă. Și am reușit, astăzi suntem campioni la atragerea de fonduri europene, suntem primul oraș din România cu transport public exclusiv electric, am inaugurat Turda Arena – o sală polivalentă la cele mai înalte standarde, o investiție extraordinară pentru municipiul nostru, am asfaltat peste 170 de străzi, majoritatea de pământ, am îmbogățit oferta turistică a Turzii cu noi obiective precum Castrul Roman, Parcul de la Obelisc Mihai Viteazul și am renovat și modernizat toate instituțiile de învățământ din municipiu”, a precizat Cristian Matei la depunerea candidaturii pentru un nou mandat. El a anunțat că în curând toate arterele principale din municipiu vor fi complet modernizate, respectiv 4 coridoare de mobilitate urbană, iar centrul istoric va fi printre cele mai frumoase din țară. „Împreună, am demonstrat că putem face lucruri mărețe atunci când suntem uniți și determinați să aducem schimbarea. Astăzi, cu același entuziasm, îmi propun să continui munca începută și să construiesc acel acasă pe care ni-l dorim cu toții. Rând pe rând, vom transforma visurile noastre în realitate.Turda Arena este cel mai recent exemplu în acest sens! Continuăm să construim împreună, cu încredere și determinare, pe baza solidă pe care am creat-o până acum. Vă mulțumesc pentru încrederea și sprijinul vostru continuu!”, a spus Cristian Matei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *