June 25, 2024

Atacantul Daniel Popa este dorit de FCSB care este gata să achite 300.000 de euro, sumă care reprezintă clauza de reziliere a contractului jucătorului de la echipa din Cluj-Napoca.

Radu Constantea, președintele lui ”U” Cluj, este cel care a dezvăluit că s-a ajuns la un acord pentru transferul lui Daniel Popa la FCSB. Potrivit Digisport, FCSB ar fi bătut deja palma cu fotbalistul și urmează ca Popa să semneze în următoarele zile contractul cu noua campioană a României.

”Daniel, din punctul nostru de vedere, are o clauză de reziliere de 300.000 de euro. FCSB s-a înțeles cu jucătorul și în această seară s-au înțeles și cluburile pentru această clauză, de 300.000. Este o pierdere. Da, e un acord de principiu. E o șansă și pentru jucător, și-a făcut datoria față de noi”, a spus Radu Constantea, la DigiSport.

Daniel Popa a semnat un contract pe două sezoane, cu 16.000 de euro salariu. Atacantul va avea și o primă extrem de generoasă pentru calificarea în grupele unei competiții europene: 80.000 euro! Aceasta este valabilă indiferent de competiție, fie Champions League, Europa League sau Conference League.

Daniel Popa este jucătorul ”șepcilor roșii” din iulie 2023, atunci când a fost adus liber de contract de la Chindia Târgoviște.

Fotbalistul a înscris în acest sezon 11 goluri în 36 de apariții și are cinci pase decisive.

Înainte de a evolua la Universitatea Cluj, Daniel Popa a mai jucat pentru Dinamo București, FC Botoșani și Daejeon Citizen, echipă din Coreea de Sud.

Daniel Popa este deja al doilea transfer al verii la FCSB. Primul a fost David Kiki, fundaș lateral, care poate juca atât pe partea stângă cât și pe dreapta, venit după ce i-a expirat contractul cu Farul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *