February 29, 2024

Prin prisma magazinului online elevatorauto.ro am reusit sa achizitionez un elevator auto , o masina dejantat si un aparat echilibrat de cea mai buna caltiate.
Chiar daca la inceput s-au dovedit a fi investitii un pic costisitoare, pe care le-am cumparat facand anumite sacrificii, intr-un final totul a meritat.

Initiativa a pornit la inceput dupa ce m-am intors din Franta cu dorinta de a avea un garaj precum in occident. Vecinii mei din Paris detineau unelte profesionale pentru masina, chiar daca nu erau mecanici de profesie.

Am decis la intoarcere sa imi amenajez garajul mai bine decat alte service-uri din oras.
La scurt timp dupa ce am achizitionat un elevator auto de pe Elevatorauto.ro, am vrut sa fiu pregatit si pentru schimbarea cauciucurilor de iarna, iar faptul ca detinem multe masini si tractoare a dus la achizitionarea unor utilaje de vulcanizare profesioniste.

Prietenii si cunostintele au observat garajul meu si au inceput sa isi aduca masinile pentru a le oferi servicii de mentenanta pentru sume modice.

La scurt timp am inceput sa observ ca profitul pe care il faceam cu prestarile de servicii crestea, iar tot mai multi imi calcau pragul. De aici nu a mai fost mult pana cand mi-am deschis un Srl pentru a fi in regula cu actele si pentru a putea sa profesez.

Acum sunt fericitul patron al micului shop auto din coltul casei, care a devenit deja celebru in oras pentru serviciile profesioniste.

Recomand magazinul online elevatorauto.ro, tuturor pasionatilor de masini, dar si celor care doresc sa isi deschida propriul service auto. Magazinul are de oferit doar produse de inalta calitate la standarde europene.

Desi la inceput investitia parea a fi un pic mare, garantez ca in timp nu veti regreta, deoarece aceasta poate fi recuperata prestand servicii de mentenanta, la preturi mai mici decat celalate service-uri.
Recomand magazinul elevatorauto.ro, deoarece este un vanzator autorizat al uneltelor pentru garaj de mare calitate, care ofera clientilor de fiecare data aparatura eficienta la preturi avantajoase.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *