February 28, 2024

Două vagoane dezafectate ce erau staționate pe o linie secundară în Stația CFR Cluj-Napoca au fost cuprinse de un incendiu duminică dimineața, a anunțat ISU Cluj.
La fața locului s-au deplasat două autospeciale pentru stingerea incendiilor, care acționează în prezent pentru stingerea flăcărilor.
“O persoană este consultată la fața locului de către un echipaj SAJ și urmează să fie stabilit dacă se impune transportul la spital. Totodată, prin dispeceratul comun din cadrul ISU Cluj, a fost anunțată compania națională de căi ferate pentru a se opri alimentarea cu energie electrică a liniilor de înaltă tensiune situate deasupra garniturii de tren”, a anunțat ISU Cluj.

La câțiva zeci de metri de stația CFR Cluj-Napoca spre Baciu se află zeci de vagoane de călători ruginite. Un adevărat dezastru iar gunoaiele aruncate la voia întâmplării pe de o parte și de alta a căii ferate completează imaginea apocaliptică.

Cu toate că vagoanele au zeci de ani vechime, până acum nu s-a reușit casarea lor și transferarea la fierul vechi.

Vagoanele pline de rugină, au geamurile sparte, ușile distruse și scaunele deteriorate, fiind în stare avansată de degradare. Multe dintre ele sunt folosite drept locuință de către oamenii străzii.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *