May 23, 2024

Elevii Liceului Teoretic ”Alexadru Papiu Ilarian” din municipiul Dej continuă șirul succeselor la diferite discipline. Astfel, la Concursul de fizică, chimie si biologie-ZIRCON elevii cunoscului liceu dejean au obținut câteva rezultate lăudabile.

Este vorba de Daria Silaș-clasa a X-a B- Premiul II- chimie, Premiul III –fizică, Premiul III- chimie- fizică; David Sima-clasa a X-a A – Premiul II -fizică ; Anne-Marie Bote-clasa a IX-a B – Premiul III – biologie, Mențiune-biologie- chimie; Ionuț Racolța -clasa a X-a A- Mențiune-chimie. Elevii sunt coordonați de profesorii: biologie- Ramona Butuza; chimie- Cristina Nițu ; fizică- Călina Coroian, Silvia Farcaș. Conducerea unității de învățământ de la confluența Someșurilor și părinții sunt mândri și de cele două calificări la etapa națională a Olimpiadei de Tehnologia Informației, secțiunea C#, obținute de elevii Martin Alex Marian și Dardai Gabriel -Vasile din clasa a XI-a A, specializare matematică-informatică, intensiv informatică, îndrumați de prof. Capangi Mihaela Elena. Cei doi tineri vor fi prezenți la etapa națională care se va desfășura la Slobozia în perioada 23-26 mai 2024, unde se așteaptă o comportare la fel de bună.

Iată că Liceul Teoretic ”Alexandru Papiu Ilarian” Dej are elevi premiați la diferite concursuri pe bandă rulantă, rezultatul pregătirii de înaltă calitate, dar și a preocupării cadrelor didactice pentru continuarea tradițiilor la toate materiile școlare. La aceste succese mai trebuie să adăugăm performanțele excelente realizate de echipele de volei și baschet fete la fazele superioare ale Olimpiadelor Naționale a Sportului Școlar, LAPI Dej fiind cunoscută și apreciată în sportul nostru juvenil.

Szekely Csaba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *