May 23, 2024

Primarul Emil Boc a declarat, vineri, în contextul evenimentului de lansare a candidaților PNL Cluj pentru alegerile locale și europarlamentare din 9 iunie că municipiul Cluj-Napoca este un oraș de referință în România și UE datorită clujenilor și echipei PNL. „Această echipă inimoasă politică a avut această viziune și strategie ca împreună cu toți clujenii să facem tot ce a ținut de noi și să aducem o calitate a vieții mai bună aici decât în altă parte și a fost un efort și este un efort de echipă.

 

Fără calitatea oamenilor de la Cluj care în fiecare zi prin cea ce face fiecare în domeniu său de activitate Clujul nu ar fi ceea ce este”, a spus Emil Boc. El a spus că liberalii au făcut tot ce a ținut de ei și că mai sunt multe lucruri care se pot îmbunătăți. „Suntem pe primul loc din foarte multe puncte de vedere, dar munca grea trebuie să continue iar cu această echipă sunt convins că putem merge mai departe și să ducem Clujul pe primul loc.

Un mesaj așa pentru clujeni, pentru ardeleni: nu schimbi calul când urci dealul. Așa că țineți minte că dacă această echipă a urcat dealul greu și ne-a dus unde este. Trebuie să mergem mai departe și să ducem Clujul acolo sus. Împreună cu Alin Tișe, la Consiliul Județean, cu Daniel Buda în Parlamentul European, cu admirabila echipă de consilieri locali și județeni, cu Dan Tarcea, colegul meu de la primărie și cu toți cei care astăzi pun suflet pentru acest oraș. Venim cu inima deschisă în fața dumneavoastră cu lucrurile pe care le-am făcut, le puteți vedea, le puteți analiza. Sunt 420 de milioane de euro care sunt investite aici, în Cluj, și cred că fac diferența. Sunt peste 4,5 miliarde de euro care sunt în lucru în momentul de față”, a spus Emil Boc.

 

La rândul său președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, care candidează pentru un nou mandat la șefia forului județean a spus că, în opinia sa, cursa pentru primul loc trebuie pregătită în fiecare zi, și nu doar în luna de dinaintea alegerilor.

„Momentul de astăzi reprezintă pentru noi, cei care muncim în administrația publică, o permanentă cursă, la fel ca o cursă de atletism, în care în fiecare zi facem câte ceva, ne antrenăm, muncim pentru a putea la final să avem rezultate extraordinare. Pentru noi, la PNL, cursa a început acum câțiva ani, am făcut în acești mulți ani multe lucruri bune pentru clujeni și iată, acum, ne apropiem acum de sprintul final, care reprezintă prezența noastră în fața oamenilor și rezultatul pe care așteptăm să îl obținem.

Clujenii, în acest moment, vor putea să aprecieze dacă am făcut mult sau puțin, dacă am făcut bine sau rău iar nota pe care ne-o vor da la finalul acestei curse sper să fie una foarte bună”, a declarat președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.

Liderul PNL Cluj, europarlamentarul Daniel Buda, a afirmat că liberalii care cer votul clujenilor s-au validat în funcțiile ocupate prin rezultatele excepționale care au pus Clujul pe harta Europei.

„Suntem astăzi în fața unei campanii electorale extrem de complexe. Timp de 30 de zile, partidele politice vor veni în fața alegătorilor și vor pune pe masă ofertele lor electorale. Noi, cei de la Partidul Național Liberal avem cea mai bună garnitură de candidați la aceste alegeri locale, oameni care de-a lungul timpului s-au validat pe posturile pe care le-au avut.

(…) Clujul este astăzi dat exemplu în tot ceea ce înseamnă absorbția fondurilor europene. La Bruxelles, când vrei să vezi un oraș care să fie un exemplu în absorbția fondurilor europene, cu toții vin la Cluj, pentru că aici performanța este la ea acasă”, a precizat eurodeputatul Daniel Buda, președintele PNL Cluj.

 

C.P.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *