June 25, 2024

Subprefectul judeţului Cluj, social democratul Răzvan Ciortea, a demisionat din funcţie pentru a candida la fotoliul de primar al municipiului Turda din partea PSD, demisia sa fiind înaintată Guvernului.

„Eu am înaintat demisia din funcţie în cursul zilei de miercuri, dar astăzi (11 aprilie 2024-n.n) a avut loc şedinţa de Guvern în care s-a luat act de demisie. Urmează ca Hotărârea de Guvern să fie publicată în Monitorul Oficial”, a declarat pentru Făclia Răzvan Ciortea.

Am fost în slujba oamenilor din județul Cluj în fiecare zi de cînd am fost investit subprefect. Ușa de la biroul meu a fost deschisă pentru oricare dintre cetățenii județului cu probleme ce au ținut de prefectură. Le mulţumesc tuturor colegilor mei pentru întreaga activitate derulată împreună și pentru felul în care au colaborat cu mine”, a menționat Răzvan Ciortea.


Social democratul a preluat funcția de subprefect în 2 martie 2022 iar de atunci a avut în responsabilitate gestionarea activităților care țin de fond funciar, titluri de proprietate, apostilă și juridic. Răzvan Ciortea va candida pentru funcția de primar la Turda. În cazul în care nu va câștiga cursa, din iunie, după investirea noului Parlament European, Ciortea va deveni senator al României. Și asta pentru că la alegerile din 2020 pentru Senat, Răzvan Ciortea a ocupat locul 2 pe lista PSD Cluj. Cum Vasile Dâncu va deveni europarlamentar, locul său în Senatul României va fi luat de Răzvan Ciortea.

Cosmin PURIȘ

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *