June 20, 2024

 

Casino Centrul de Cultură Urbană din Cluj-Napoca are plăcerea de a anunța deschiderea expoziției „Culori în Parc” a renumitului pictor buzoian Emil Ciubotariu. Expoziția va fi deschisă publicului în perioada 10-25 iunie 2024, oferind o oportunitate unică de a admira lucrările artistului într-un cadru deosebit.

Vernisajul expoziției va avea loc pe data de 10 iunie 2024, la ora 19:00. Evenimentul va fi onorat de prezența invitatei speciale Margareta Catrinu și a curatorului Sergiu Man.

Emil Ciubotariu, cunoscut pentru paleta sa vibrantă și pentru capacitatea de a surprinde frumusețea naturală în lucrările sale, a expus anterior în diverse locații prestigioase, inclusiv în foaierul Operei Naționale Române din Cluj-Napoca, la Galeria Cluj Art, la Turnul Croitorilor Centrul de Cultură Urbană și la Galeria de Artă Făclia, precum și în foaierul Colegiului Academic.

Expoziția „Culori în Parc” promite să fie un adevărat festin vizual, oferind vizitatorilor o incursiune în universul coloristic și tematic al artistului. Picturile lui Ciubotariu, caracterizate printr-o expresivitate vibrantă și o abordare inovatoare a peisajelor, invită publicul să exploreze natura prin ochii unui artist talentat.

Mara A. MUNTEAN

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *