July 23, 2024

Mii de fani ai echipei naționale de fotbal a României au invadat străzile din Köln înaintea partidei cu Belgia. Printre ei se află și numeroși clujeni. Primarul Emil Boc a ajuns și el în Germania pentru a susține reprezentativa noastră.

„Am ajuns la Köln, in capitala fotbalului românesc în această seară, înaintea meciului România-Belgia. Am ajuns în gară cu șase ore înaintea meciului, atmosfera este absolut fabuloasă, o mare galbenă se îndreaptă din toate părțile înspre stadion, abia aștept să înceapă meciul și să ne bucurăm de fotbal și de succesul, doamne ajută, al României. Acum sunt la ieșirea din gară, deja foarte mulți români au sosit cu trenul, alții au venit cu mașina. Este un fanzone aici pentru români, sunt și foarte mulți belgieni. În seara aceasta vom fi cu siguranță mai buni și pe teren, mai mulți și în tribune. Mă bucur că atât de mulți români au venit de pretutindeni să susțină naționala României”, a transmis Emil Boc din fața domului din Köln. Edilul era echipat cu tricou, șapcă și fular în culorile naționale.

La partida dintre România și Belgia asistă și corespondentul ziarului Făclia de la Bruxelles, Dan Luca, fiind echipat și el ca un adevărat fan la naționalei României. „Fericit sa fiu pe stadion la meciul Romania-Belgia!”, spune Dan Luca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *