June 16, 2024

Un incendiu a izbucnit, vineri, la Clinica de Pediatrie III, iar 49 de persoane au fost evacuate, dintre care 22 de copii.

ÔÇ×Pompierii din cadrul Deta┼čamentului 1 Cluj-Napoca au fost alerta┼úi ├«n urm─â cu pu┼úine momente cu privire la faptul c─â a izbucnit un incendiu la etajul doi al Clinicii de Pediatrie III. Mai exact, incendiul a afectat camera tehnic─â, fiind lichidat rapid. Ca m─âsur─â de precau┼úie, s-au autoevacuat p├ón─â la sosirea pompierilor 22 de minori, al─âturi de 21 de p─ârin┼úi, respectiv 6 cadre medicale. Din fericire, niciuna dintre aceste persoane nu a necesitat ├«ngrijiri medicale suplimentare. La misiune au fost alocate trei autospeciale cu ap─â ┼či spum─â, autoscara, dou─â echipaje SMURD de terapie intensiv─â mobil─â, precum ┼či echipaje ale Serviciului de Ambulan┼ú─â Jude┼úeanÔÇŁ, se arat─â ├«ntr-o informare a ISU Cluj.

Potrivit sursei citate, incendiul s-a manifestat pe o suprafaţă de aproximativ 4 mp, doar la camera tehnică, fiind lichidat rapid. Cel mai probabil, acesta a izbucnit din cauza unui scurtcircuit.

ÔÇ×Personalul medical s-a mobilizat exemplar ├«n gestionarea situa┼úiei de urgen┼ú─â, iar pacien┼úii au fost muta┼úi ├«n alte saloane. For┼úele se retrag la baz─âÔÇŁ, mai informeaz─â ISU Cluj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *