June 20, 2024

Turda Arena se pregătește să găzduiască un eveniment special, dedicat întregii familii – FamTAstic Land! Porțile arenei se deschid pentru trei zile pline de distracție și bucurie, unde întreaga comunitate este invitată să se alăture și să creeze amintiri de neuitat!

FamTAstic Land va avea loc în perioada 31 mai 2024 – 2 iunie 2024 și promite o experiență memorabilă, cu activități potrivite pentru toate vârstele, spectacole live și surprize.

„Pentru un acces facil la eveniment, vă rugăm să folosiți transportul public. Linia de autobuz 10 va ajunge la Turda Arena, oprind în apropiere pe strada Intrarea Stadionului. De asemenea, pentru ruta micro-centru, am amenajat o stație temporară lângă Kaufland. Având în vedere că accesul auto va fi interzis pe strada Stadionului, vă îndemnăm să optați pentru transportul public în comun.

Concertele artiștilor vor avea loc la scena exterioară, în aer liber, iar accesul este gratuit pentru toți participanții!

Evenimentul este organizat cu sprijinul partenerilor și sponsorilor noștri: Compania de Apă Arieș, Salina Turda, Optimedia, MBE Electric, Aqua Serv, Dan Dan Tur, Crama la Salina, M. Install, Sarerom, Edotec Romania, Macromex, Pralina, Zeolites Group, Moldovan Carmangerie, HTI International Romania și DDD Insecto. Le mulțumim tuturor pentru că fac parte din povestea noastră!

Programul este disponibil, aşadar vă așteptăm cu drag să faceți parte din această experiență de neuitat la sala polivalentă Turda Arena! Marcați în calendar datele de 31 mai – 2 iunie 2024 și haideți să păşim împreună în această călătorie a copilăriei, distracției și a bucuriei!

Împreună, construim lucruri minunate la Turda și aducem bucurie și inspirație în viețile tuturor”, a transmis municipalitatea turdeană.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *