May 18, 2024

Încă o stradă de pământ din Turda a fost transformată într-o arteră modernă.

Strada Zambilelor este acum un exemplu al că planul de dezvoltare durabilă al orașului se concretizează și nu rămâne doar pe hârtie. Strada a fost modernizată complet și va servi generații întregi.

Cu ultimul strat de asfalt așternut și cu numeroase spații de parcare disponibile, locuitorii se bucură acum de condiții optime de circulație, conform proiectului urban Oprișani 4B. Tronsonul de drum cuprins de la Capela din Micro 3 până la intersecția cu strada Ion Luca Caragiale a fost modernizat în întregime, aducând confort tuturor cetățenilor care locuiesc în zonă”, a transmis Primăria Turda.

Primarul municipiului Turda, Cristian Matei a ținut să mulțumească tuturor locuitorilor pentru răbdarea și înțelegerea de care au dat dovadă pe parcursul acestui proiect. Știm că lucrările de modernizare pot aduce disconfort temporar, dar rezultatele vorbesc de la sine. Pas cu pas, municipiul nostru se transformă, iar bucuria tuturor cu fiecare proiect finalizat este de neprețuit!”, a punctat Cristian Matei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *