May 23, 2024

Spectacolele „Muzicanții din Bremen” și „Trei cadouri fermecate” vor încânta publicul de toate vârstele în acest weekend la Teatrul de Păpuși „Puck” din Cluj-Napoca. Cu povești pline de aventură și magie, aceste spectacole promit să ofere o experiență memorabilă pentru întreaga familie.

În regia lui Rumi László, spectacolul „Muzicanții din Bremen” este o adaptare captivantă a celebrei povești a Fraților Grimm. Aventura celor patru muzicieni începe după finalul cunoscut al povestirii, oferind o privire mai profundă în universul lor plin de peripeții. Cu muzică live și umor specific, spectacolul aduce în prim-plan personaje precum câinele, pisica, măgarul și cocoșul care pornesc în căutarea unei vieți noi și pline de bucurii. Recomandat pentru copiii de minim patru ani, acest spectacol va fi prezentat în limba maghiară.

Într-o altă dimensiune plină de farmec și haz, spectacolul „Trei cadouri fermecate”, regizat de Cristian Pepino, îi introduce pe spectatori într-o călătorie fascinantă alături de Papagalul Cristofor Columbus, copilul Cokatrix și Băiatul orb. Inspirat de creația lui Gordon Craig, acest spectacol îmbină elemente de teatru de păpuși cu umorul inedit, creând o atmosferă captivantă pentru întreaga familie. Distribuția bogată și scenografia impresionantă completează povestea magică în care personajele se confruntă cu provocări și aventuri surprinzătoare. Prezentat în limba română, acest spectacol este potrivit pentru copiii de patru ani și peste.

Teatrul de Păpuși „Puck” din Cluj-Napoca, fondat în 1950 și aflat în subordinea Consiliului Județean Cluj, este recunoscut pentru repertoriul său variat și pentru calitatea spectacolelor prezentate atât în limba română, cât și în limba maghiară. Cu peste 300 de premiere și numeroase premii obținute de-a lungul anilor, instituția continuă să ofere publicului său experiențe teatrale de neuitat. De asemenea, Teatrul de Păpuși „Puck” găzduiește anual Festivalul Internațional „Puck” și organizează Festivalul Stradal „WonderPuck”, evenimente care aduc împreună comunitatea și promovează arta teatrală într-un cadru vibrant și prietenos.

Pentru cei interesați să participe la aceste spectacole minunate, biletele pot fi achiziționate atât online, cât și de la casieria teatrului înainte de începerea evenimentelor.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *