April 12, 2024

Meciul de handbal masculin între CSM Sighișoara și Universitatea Cluj, a fost unul disputat la cea mai înaltă tensiune, cele două echipe luptând până la ultima picătură de energie pentru victorie. În cele din urmă gazdele s-au impus cu 26-19 (12-10) dar scorul final a fost stabilit în ultimele zeci de secunde ale partidei și reprezintă cea mai mare diferență de goluri de pe tot parcursul confruntării.

Sighișorenii au început în forță întâlnirea de luni seara și au condus cu 5-1 în minutul 8 după care băieții noștri au revenit și au echilibrat jocul dar nu au reușit să treacă în avantaj până la final chiar dacă s-au apropiat la unul sau două goluri, eforturi zădărnicite și de cele 13 parade reușite de portarul gazdelor. Meciul a fost presărat cu numeroase momente tensionate, decizii de arbitraj discutabile și contestate, eliminări, accidentări și de o parte și de cealaltă toate pe fondul unui joc de mare angajament într-o sală cu un public efervescent.

Golurile pentru ”U” au fost reușite de: Călin Hossu 8, Shahoo Nosrati și Didi Hrimiuc câte 3, Ajdin Zahirovic 2 și respectiv Sergiu Makaria, Alexandru Coman și Mark Adoreanu câte 1 gol. A mai jucat Sven Nivard iar poarta a fost apărată de Mohammad Siavoshishahenayati și Răzvan Szopka.

În urma acestui rezultat CSM Sighișoara a urcat pe poziția a 11-a în clasament în timp ce ”U” ocupă locul 13. În etapa următoare, a 20-a din Liga Zimbrilor, echipa noastră va primi duminică 24 martie, în Sala Sporturilor „Horia Demian” vizita formației AHC Potaissa Turda.

Clasament Liga Zimbrilor:

CS Dinamo Bucureşti 57 puncte
2. CSM Constanţa 46 (un joc mai puţin)
3. CS Minaur Baia Mare 41
4. AHC Potaissa Turda 36
…………………………………….
11. CSM Sighişoara 15
12. SCM Politehnica Timişoara 14
13. CS Universitatea Cluj 13
14. CSM Vaslui 12

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *