May 23, 2024

În Săptămâna Patimilor Înaltpreasfinţitul Părinte Andrei a oferit cadouri constând în alimente și a binecuvântat pe cei prezenți.

„În Sfânta și marea zi de marți din Săptămâna Patimilor, 30 aprilie 2024, Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului, s-a întâlnit cu persoanele nevoiașe aflate în evidența Sectorului social-filantropic și misionar al Eparhiei, printre care se află și rromii din comunitățile de la Pata Rât și Turda, au anunțat reprezentanții Mitropoliei Clujului, Maramureșului și Sălajului.

Potrivit acelorași surse, în curtea Centrului Eparhial din Piața Avram Iancu, Înaltpreasfințitul Părinte Andrei le-a adresat celor prezenți un cuvânt duhovnicesc, i-a binecuvântat și le-a oferit 400 de pachete cu alimente neperisabile pentru sărbătorile pascale. În total, s-au pregătit peste 700 de pachete, celelalte urmând a fi împărțite în zilele următoare.

De asemenea, la activitatea filantropică prilejuită de praznicul Învierii Domnului și-au adus contribuția și voluntarii Facultății de Teologie Ortodoxă din Cluj-Napoca. Ei au pregătit și au împărțit  pachetele persoanelor nevoiașe aflate în evidența Sectorului social-filantropic și misionar al Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului și Clujului.

sursă foto: pagina de socializare Mitropoliei Clujului, Maramureșului și Sălajului

Tia Sîrca

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *