July 25, 2024

Primarul comunei Cătina, Florin Călin Borbely, primarul comunei Panticeu și edilul de la Călărași se alătură PNL Cluj din anul 2024.

Primarul comunei Cătina, Florin Călin Borbely, a decis ca în contextul alegerilor locale din 2024 să își asume candidatura din partea PNL Cluj. Călin Borbely a fost ales primar din partea PMP la alegerile locale din 2020 și este la primul mandat în această calitate.

„Având în vedere ultimele evoluții ale PMP, alianța pe care a hotărât să o facă pentru viitoarele alegeri și în urma discuțiilor purtate cu o bună parte din electoratul din Comuna Cătina, domnul Florin Călin Borbely optează ca pentru viitoarele alegeri locale pentru funcția de primar, să se alăture echipei PNL, partid ai cărui reprezentanți au fost alături de domnia sa, l-au sprijinit și au susținut toate proiectele comunei Cătina.

Cătina are foarte multe proiecte finalizate sau în curs de finalizare iar domnul primar a reușit să le implementeze și alături de consilierii locali ai PNL dar și cu sprijinul Consiliului Județean Cluj.

Domnul primar Florin Călin Borbely cunoaște bine programul de dezvoltare al județului Cluj susținut de administrația publică liberală județeană și asigură locuitorii comunei că rămâne atașat valorilor pe care le-a susținut și în 2020, dar într-o echipă puternică cum este echipa PNL Cluj”, au anunțat liberalii clujeni.

Și primarul comunei Panticeu, Răzvan Butuza(FOTO), a decis ca în contextul alegerilor locale din 2024, să își asume candidatura din partea PNL Cluj.„ Domnia sa a fost ales primar din partea USR la alegerile locale din 2020 și este la primul mandat în această calitate.

Având în vedere ultimele evoluții ale USR, alianța pe care a hotărât să o facă pentru viitoarele alegeri și în urma discuțiilor purtate cu o bună parte din electoratul din Comuna Panticeu, domnul Răzvan Butuza optează ca pentru viitoarele alegeri locale pentru funcția de primar, să se alăture echipei PNL, partid ai cărui reprezentanți au fost alături de domnia sa, l-au sprijinit și au susținut toate proiectele comunei Panticeu.

Panticeu are foarte multe proiecte finalizate sau în curs de finalizare iar domnul primar a reușit să le implementeze și alături de consilierii locali ai PNL dar și cu sprijinul Consiliului Județean Cluj.

Domnul primar Răzvan Butuza cunoaște bine programul de dezvoltare al județului Cluj susținut de administrația publică liberală județeană și asigură locuitorii comunei că rămâne atașat valorilor pe care le-a susținut și în 2020, dar într-o echipă puternică cum este echipa PNL Cluj”, au precizat liberalii clujeni.

De asemenea, PNL Cluj a anunțat că și primarul comunei Călărași, Racolța Ioan Vasile a decis să se alăture formațiunii liberale și să candideze în 2023 din partea acestui partid. Acesta a fost ales primar la alegerile din 2020 pe listele PMP.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *