February 28, 2024

Cu bucuria celebrării a 172 de ani de la nașterea maestrului Ion Luca Caragiale, Casa de Producție TVR aduce în lumina reflectoarelor un moment teatral de excepție. Marți, 30 ianuarie, de la ora 19:45, TVR Cluj invită telespectatorii să se bucure de o premieră de excepție: spectacolul „O NOAPTE FURTUNOASĂ”, pus în scenă cu măiestrie de către Teatrul Național Aureliu Manea din Turda.

Sub îndrumarea regizorală a lui Cornel Mihalache, spectacolul muzical a debutat în anul 2021, în ciuda provocărilor impuse de pandemie. Cu o distribuție strălucitoare ce îi include pe Marian Negrescu, Cătălin Grigoraș, Nicoleta Bolcă și alții, producția aduce în prim-plan farmecul și umorul inconfundabil al operei lui Caragiale.

În spatele culiselor, echipa de creație aduce un suflu nou și captivant. Regia artistică este semnată de Andrei Mihalache, iar scenografia impresionează prin creativitatea lui Eliza Labancz. Muzica, ce completează atmosfera de neuitat, este compusă de Dorin Griguță, în timp ce coregrafia este plasmuită de mâna talentată a lui Gabriela Tănase.

„O Noapte Furtunoasă” reprezintă piesa de debut a marelui dramaturg român, Ion Luca Caragiale, în universul dramatic, încă din anul 1879. Acum, într-o adaptare fermecătoare și plină de viață, acest clasic al teatrului românesc prinde viață din nou, aducând zâmbetul și bucuria în casele telespectatorilor.

Nu ratați întâlnirea cu acest moment de cultură și divertisment! Marți, 30 ianuarie, de la ora 19:45, TVR Cluj vă așteaptă să vă alăturați într-o călătorie plină de umor și muzică, în universul inconfundabil al lui Caragiale

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *