June 15, 2024

 

Un nou spectacol captivant va avea loc la Teatrul Național Aureliu Manea din Turda. Regizat și scenografiat de Sandu Grecu, acesta este o adaptare a celebrului text „Joyeuses Pâques” de Jean Poiret.

Spectacolul, ce va avea loc pe 26 și 27 aprilie la ora 19:00 la Fabrica de Teatru, este o comedie care explorează teme precum ispitele și infidelitatea, concentrându-se pe triunghiul amoros dintre soț, amantă și soție. Cu un umor subtil, acest spectacol promite să aducă zâmbetul pe buzele spectatorilor.

Pe scenă vor urca actorii talentați: Cătălin Grigoraș, Doina Șoproni, Alexandra Dușa, Grațiela Bădescu, Cornel Miron, Călin Mihail Roajdă și Alexandru Ioan Savu.

Regizorul Sandu Grecu descrie spectacolul drept o comedie spumoasă ce explorează slăbiciunile noastre, într-o lume modernă „E o comedie spumoasă, despre micile noastre slăbiciuni, în acest secol grăbit. O poveste despre dragoste și trădare, despre infidelitate și devotament, despre triunghiul clasic (el, ea și amanta), ce ne violează spațiul nostru conjugal, despre inocență și imoralitate, în fine e despre noi, consumatorii de cultură. O comedie subtilă și foarte actuală, servită lejer, cu mult umor și scene destul de picante, ancorate în lumea sentimentelor umane” a spus regizorul Sandu Grecu.

Biletele se gasesc la Agenția Teatrală din Piața Republicii nr. 15 sau online pe www.tnamt.ro. Spectatorii sunt încurajați să urmărească și alte spectacole programate în luna mai la Fabrica de Teatru, utilizând aplicația TNAMT disponibilă în App Store și Google Play.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *