June 24, 2024

Opera╚Ťiunile de ├«nregistrare electronic─â (RFID) ╚Öi verificare a pubelelor destinate de╚Öeurilor clujenilor se afl─â ├«n plin─â desf─â╚Öurare. Angaja╚Ťii Supercom continu─â ac╚Ťiunea de montare a codurilor RFID la containerele apar╚Ťin├ónd agen╚Ťilor economici ╚Öi institu╚Ťiilor publice din Cluj-Napoca.

La agen╚Ťii casnici odat─â cu distribuirea pubelelor s-au montat deja aceste cipuri ├«n propor╚Ťie de 95%, informeaz─â directorul Supercom Nicolae Buc╚Öe. ├Än cazul institu╚Ťiilor de stat ╚Öi firmelor procedura este ├«n derulare, lucr─âtorii Supercom lu├ónd pe r├ónd fiecare agent economic ╚Öi institu╚Ťie public─â. Aceste cipuri aplicate pubelelor transmit o serie de date unui sistem integrat, explic─â directorul Supercom Nicolae Buc╚Öe.┬á Astfel Supercom dispune de un program de monitorizare ╚Öi are o eviden╚Ť─â clar─â care include: adresa clientului, codul contractului, capacitatea recipientului, cantitatea ╚Öi tipul de de╚Öeu. Pe baza informa╚Ťiilor oferite de sistemul amintit se face c├ónt─ârirea de╚Öeurilor. Pentru agen╚Ťii economici ╚Öi institu╚Ťiile publice facturarea salubriz─ârii se face din luna decembrie. Potrivit reprezentantului Supercom, dac─â pubelele sufer─â deterior─âri ╚Öi nu mai pot fi folosite, la agen╚Ťii casnici acestea se ├«nlocuiesc la cerere, conform contractului. Agen╚Ťii economici ├«ns─â trebuie s─â ╚Öi le achizi╚Ťioneze sau pot pl─âti chirie c─âtre Supercom 10 lei/lun─â/pubel─â. Dac─â recipientul are o capacitate de 1100 litri chiria este de 35 de lei/container.

ÔÇ×Prin serviciile noastre de colectare, sta╚Ťiile de transfer, centrele de reciclare ╚Öi depozitele de de╚Öeuri, ne concentr─âm pe furnizarea de servicii ╚Öi solu╚Ťii de mediu eficiente ╚Öi fiabile pentru a facilita reciclarea ╚Öi eliminarea de╚Öeurilor. Suntem dedica╚Ťi conserv─ârii unei planete albastre, o lume mai curat─â, mai sigur─â ╚Öi mai s─ân─âtoas─â, unde oamenii prosper─â nu doar pentru ziua de azi, ci ╚Öi pentru genera╚Ťiile viitoare. Supercom are experien╚Ť─â ├«n ├«ndeplinirea cerin╚Ťelor ridicate de sustenabilitate ╚Öi se angajeaz─â s─â ofere solu╚Ťii ecologice responsabile pentru a satisface nevoile actuale ╚Öi viitoare de reciclare pe pia╚Ť─â a de╚ÖeurilorÔÇŁ, spun reprezentan╚Ťii Supercom. (T.S.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *