April 12, 2024

Deputatul liberal Sabin Sărmaș a anunțat într-o emisiune tv că îl va contracandida pe Emil Boc la Primăria Cluj Napoca.

Sabin Sărmaș a spus că intră în această competiție pentru că e nevoie de schimbare.

„Orașul nostru e într-o etapă în care trebuie să treacă la alt nivel. Cluj Napoca este ca o mămăligă umflată, de cinci stele, dar care stă să explodeze. Clujul dacă nu e dus la alt nivel se va sufoca”, a spus Sărmaș.

Sabin Sărmaș a lăsat să se înțeleagă că este pregătit pentru o candidatură independentă.

Sabin Sărmaș a obținut mandat de deputat pe listele PNL la alegerile din 2020. El deține funcția de președinte al Comisiei pentru tehnologia informaţiei şi comunicaţiilor.

Surse politice spun că Sabin Sărmaș ar urma să fie susținut de Forța Dreptei, USR și PMP. Dar pentru asta, USR ar trebui să renunțe la propriul candidat, ceea ce e puțin probabil.

Cât privește PSD, se pare că nu dorește să susțină un candidat independent, optând pentru un candidat propriu.

 

„Multor colegi le place modelul american care implică democrație și dezbatere , de aceea ar trebui dezbătut și următorul aspect – organizația PSD Cluj Napoca o organizație cu colegi activi și implicați se află în reconstrucție de patru ani, ar trebui să anunțe candidaturile proprii la primărie , acele candidaturi se pot pune în balanță cu alte posibile candidaturi din exterior însă cred ca o persoană care nu mai reușește să prindă funcții în PNL , care sa declarat în ultimii ani de dreapta nu este soluția pentru PSD Cluj Napoca în partid de stanga. Sunt colegi mai valoroși în PSD decit domnul sarmas cum ar fi Ovidiu sacara , Radu Lupas , Dan Morar , Dan Canta , Relu Chereches , Claudia Anastase și nu numai”, a declarant Remus Lăpușan .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *