July 22, 2024

Liderul USR Cluj, Oana Murariu susține că una dintre principalele priorități ale formațiunii din care face parte este ca Elena Lasconi să devină candidatul dreptei în turul al II-lea al alegerilor prezidențiale, pe care, spune parlamentarul clujean, trebuie să îl și câștige. Totodată, deputatul USR de Cluj arată că în prezent la nivelul partidului există o singură echipă, a cărei membri sunt strânși uniți în jurul Elenei Lasconi și motivați să depună toate eforturile în pregătirea alegerilor din acest an.

„Avem mai multe ținte electorale pentru acest an. În primul rând ne dorim ca Elena Lasconi să fie candidatul dreptei în turul al II-lea al alegerilor prezidențiale, pe care să îl și câștige. În al doilea rând, suntem determinați să obținem un rezultat cât mai bun în alegerile parlamentare, care să ne permită nu doar să fim parte din viitoarea guvernare, ci și să putem implementa reformele necesare ale statului român, de la reforma pensiilor, la reforma administrativă șamd”, a explicat deputatul Oana Murariu.

În cadrul congresului de la finalul săptămânii trecute, Oana Murariu a fost aleasă în Biroul Naționala. Ea spune că prioritățile sale în acest for se axează pe implementarea de mecanisme și proceduri de dialog și consultare internă cât mai eficientă, ca și pe construirea unui program și alternative de guvernare cât mai credibile și solide tocmai ca elemente cheie în pregătirea alegerilor. „În același timp cred că e important să ne apropiem și mai mult de oameni, să îi ascultăm, ca și să le vorbim despre soluțiile noastre și viziunea noastră pentru dezvoltarea României. Nu în ultimul rând, îmi doresc să intrăm pe o dezvoltare a partidului în fiecare comunitate din România, să ne consolidăm filialele cu noi oameni onești și profesioniști care vor să contribuie și ei la mersul înainte al țării. Noi suntem un partid al oamenilor, nu al camarilelor și grupurilor de interese, și acest lucru trebuie să se vadă în acțiunile și mesajele noastre”, a punctat liderul USR Cluj.

C. PURIȘ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *