April 12, 2024

Fostul primar al comunei Florești, Horia Șulea va candida din nou la primărie. El va intra în cursa electorală ca și candidat al Partidului Social Democrat.

„Pauza s-a încheiat! Continuam împreună!”, a transmis Horia Șulea, care a mai avut două mandate de primar la Florești, unul dintre 2012 și 2016 iar celălalt între 2016 și 2020.

Horia Șulea a anunțat, marți seara, că este determinat să aducă schimbările necesare pentru o comunitate mai bună.

„Dragi susținători, Vreau să vă adresez cele mai călduroase mulțumiri pentru sprijinul vostru necondiționat în campania mea pentru funcția de primar al comunei Florești din partea Partidului Social Democrat. Cu încrederea voastră, mă simt puternic și determinat să continui schimbările după această pauză de patru ani, care a fost malefică pentru dezvoltarea Floreștiului. Fiecare gest de sprijin, fiecare vorbă încurajatoare, conturează drumul nostru comun către un viitor mai luminos.

Fie că ne-am întâlnit la evenimentele de campanie, pe stradă sau în mediul virtual, fiecare contribuție a voastră contează și face diferența. Cu încrederea voastră, sunt determinat să aduc schimbările necesare pentru o comunitate mai bună, să depășim provocările trecutului și să construim împreună un viitor mai prosper. Vă încurajez să rămâneți conectați și implicați în procesul democratic pe care-l desfășuram în comuna noastră. Cu ajutorul vostru, vom continua să construim un Florești mai puternic și să depășim obstacolele care au împiedicat progresul în ultimii patru ani. Mulțumesc din suflet pentru susținerea voastră continuă și pentru că sunteți alături de mine si echipa mea, din care mi-aș dorii sincer să faceți parte în această călătorie. Cu încrederea voastră, vom reuși să aducem schimbarea pe care comunitatea noastră o merită”, a spus Șulea.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *