May 21, 2024

Radu Constantea, președintele Universității Cluj, a venit cu precizări legate de zvonurile privind înlocuirea lui Ioan Ovidiu Sabău de pe banca ”Șepcilor roșii”. Astfel, oficialul clubului clujean a spus că nu s-a pus în niciun moment demiterea lui Sabău, mai mult, acesta afirmând că antrenorul și-a prelungit anul trecut contractul cu ”Șepcile roșii” și va pregăti echipa și sezonul viitor.

”Are contract și pentru sezonul următor, a semnat pentru doi ani. Cred că au fost cele două meciuri în care echipa a jucat bine, cu Petrolul și cel de Galați, din Cupă. Cred că de acolo a venit așa un recul din punct de vedere al echipei și mental. 80 la sută din sezon a fost ok (n.r. despre nemulțumirea antrenorului), a explicat Radu Constantea.

Constantea a ținut să infirme faptul că echipa sa a luat în considerare numirea lui Șumudică în locul lui Sabău: „Nu aș vrea să comentez, dar nu este vorba de nimeni.”

Președintele Universității Cluj a confirmat și că că Dennis Politic, jucătorul lui Dinamo București, se află pe lista de achiziții a clujenilor, iar aceștia vor încerca să-l transfere la finalul sezonului. Constantea a explicat faptul că echipa lui Sabău are o listă mult mai lungă de jucători, dar fotbalistul „câinilor” reprezintă una dintre „ținte”.

„Este o listă mult mai lungă de potențiali jucători pe care îi analizăm, dar ei vor lua decizia. Îi avem pe cei de care cred că avem nevoie. Nu aș vrea să vă confirm.

Este o listă foarte lungă de sportivi. Este și Dennis Politic pe această listă. Dar vorbim despre o listă destul de lungă”, a precizat conducătorul lui U Cluj..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *