February 28, 2024

Ioan Ovidiu Sabău a dat emoții conducătorilor de la U Cluj dar și suporterilor echipei după declarațiile făcute la finalul partidei cu CFR Cluj, pierdută cu 4-0 pe stadionul din Gruia, existând temeri că ar putea demisiona de la echipă.

„Poate jucătorii au nevoie de alt antrenor, cu alte calități. Ar fi bine ca cei din conducere să ia în calcul și o eventuală schimbare a antrenorului”, a spus tehnicianul după partida cu CFR.

Imediat după această declarație conducerea clubului, dar și ultrașii studenților au venit cu mesaje de sprijin pentru tehnician: „Avem încredere deplină în dumneavoastră și apreciem dedicarea și pasiunea pe care le investiți în echipă. Pentru prima dată, după mult timp, avem speranța că ceva frumos se poate întâmpla. Vă propunem să mergem mai departe glas lângă glas, umăr lâng umăr, inimă lângă inimă. Echipa, suporterii și orașul au nevoie de dumneavoastră, U are nevoie de Ioan Ovidiu Sabău.”

Reacția lui Ioan Ovidiu Sabău a venit prompt, acesta afirmând că nu are de gând să renunțe la banca tehnică a Universității.

„Nu abandonez. Vreau să ridic nivelul echipei, alături de cei care conduc destinele. Nu mi-am pierdut încrederea în jucători și mulți dintre ei sunt jucători și oameni deosebiți. Acestea sunt lecții din care să învățăm, ca să nu mai ajungem în astfel de momente. Trebuie să învățăm fiecare.

N-ai cum să nu ții cont de ce spun suporterii. De acolo și stările mele. Sunt parte din familie și eu știu ce e în sufletul lor și te doare când dezamăgești. Eu sunt și suporter și înțeleg că nu acceptă să fie dezamăgiți, umiliți. Nu avem voie să ne jucăm cu sentimentele și stările lor. Și îmi asum tot ceea ce fac”,a spus antrenorul Universității.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *