June 25, 2024

Patronul CFR Cluj pare decis să vină cu o altă față a echipei din sezonul următor, când va fi preluată de Dan Petrescu. Ioan Varga a purtat deja mai multe discuții cu tehnicianul care a adus ultimele patru titluri de campion în Gruia, inclusiv pe transferul unor jucători, astfel că se anunță o campanie de transferuri impresionantă la vară.

Astfel, tehnicianul a cerut nu mai puțin de opt jucători noi, mai exact  un fundaș dreapta, doi fundași centrali, un fundaș stânga, un mijlocaș central, doi atacanți de careu și o extremă dreapta.

De asemenea, lotul actual al feroviarilor urmează să fie serios remaniat, opt jucători urmând a se despărți de CFR Cluj: fundașul Cristian Manea, liber de contract, apoi portarii Otto Hindrich, care probabil va fi împrumutat la UTA Arad, și Cristian Bălgrădean, care-și termină contractul în vară. Pe lista jucătorilor care este posibil să nu se mai regăsească în lotul feroviarilor mai figurează Rucy Zajnullahu, Petar Mamic, Anton Kresic, dar și Panagiotis Tachtsidis și Omar El Kaddouri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *