May 23, 2024

După o pauză competițională de 41 de zile, echipa de handbal feminin Universitatea Cluj reia duminică jocurile oficiale cu partida din Sala Sporturilor „Horia Demian” în care va întâlni pe CSU Oradea.

Această perioadă relativ îndelungată de inactivitate oficială s-a datorat unui cumul de situații: numărul impar de echipe la startul Diviziei A Seria C și retragerea din campionat a echipei Arena Târgu Mureș ceea ce a însemnat două etape consecutive în care ”U” a stat din lipsă de adversar plus întreruperea campionatului din luna februarie.

Despre această situație, antrenorul Ioan Ani Senocico a declarat pentru u-cluj.ro: „După o pauză de o lună și jumătate revenim pe teren în fața propriilor suporteri. A fost o perioadă foarte dificilă pentru că este destul de greu să gestionezi situația având în vedere numărul mic de jucătoare pe care-l avem la dispoziție dar oricât de greu a fost fetele au înțeles că trebuie să se pregătească pentru ceea ce urmează. Din păcate, pe lângă subțirimea numerică a lotului au mai apărut și două accidentări. Oricum fetele care sunt valide sunt pregătite și nerăbdătoare să reia campionatul. Au mai rămas 4 meciuri de disputat în care miza este calificarea la turneul final. Sper ca toate  fetele să fie sănătoase, să fie cu picioarele pe pământ și să trateze cu seriozitate fiecare partidă.”

Duminică, în etapa a 11-a, U” va primi vizita echipei CSU Oradea, ocupanta locului 4 în clasament cu 12 puncte acumulate în 8 meciuri. Orădencele sunt devansate în ierarhie de alte două formații cu același număr de puncte, ACS Liviu Rebreanu Turda DivAF pe locul 3 cu 7 partide jucate și ”U” Cluj-Napoca pe poziția a doua cu doar 6 meciuri la activ.

Confruntarea de duminică cu CSU Oradea va începe la ora 12, în Sala Sporturilor „Horia Demian” și poate fi urmărită și pe canalul de Youtube „UCluj TV”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *