June 20, 2024

Ceremonia oficial─â de deschidere s─âlii polivalente Turda Arena a oferit participan╚Ťilor un spectacol de excep╚Ťie de muzic─â, lumini ╚Öi culoare. Timp de trei zile, Prim─âria Turda, organizatorul evenimentului, a preg─âtit o serie de activit─â╚Ťi menite s─â transforme acest sf├ór╚Öit de s─âpt─âm├ón─â ├«n momente memorabile.

Surpriza petrecerii de la Turda a constituit-o apari╚Ťia pe scena din aer liber, instalat─â l├óng─â sala polivalent─â, a pre╚Öedintelui Consiliului Jude╚Ťean, Alin Ti╚Öe, care a oferit un adev─ârat show la platane ├«n fa╚Ťa a mii de petrec─âre╚Ťi. ├Ämbr─âcat cu un tricou negru pe care era imprimat cu alb ÔÇ×DJ TiseÔÇŁ, ╚Öeful forului jude╚Ťean Cluj a creat prin muzica electrizant─â o atmosfer─â cu totul special─â. Mul╚Ťi din cei prezen╚Ťi s-au ar─âtat surprin╚Öi de performan╚Ťele atinse de Alin Ti╚Öe ├«n domeniul mixajului, spun├ónd c─â ├«l a╚Öteapt─â pe ╚Öeful jude╚Ťului s─â ├«╚Öi fac─â apari╚Ťia la platane ╚Öi la alte evenimente.

 

 

Turda Arena a fost inaugurat─â, vineri, iar cu aceast─â ocazie autorit─â╚Ťile locale au preg─âtit o serie de evenimente ├«n cadrul c─ârora cei prezen╚Ťi au avut parte de mult─â distrac╚Ťie, energie pozitiv─â ╚Öi experien╚Ťe unice.

ÔÇ×Turda Arena ÔÇô Momente fantastice de bucurie, emo╚Ťie ╚Öi inspira╚Ťie surprinse ├«n prima zi de inaugurare a Turda Arena, amintiri care vor r─âm├óne cu noi pentru totdeauna!

V─â mul╚Ťumim tuturor pentru c─â a╚Ťi fost al─âturi de noi dar ╚Öi pentru sus╚Ťinerea si contribu╚Ťiile voastre la realizarea acestui vis!

Turda Arena este deschis─â ╚Öi este a noastr─â, a tuturor! Turda #vibes together! We are all Turda! Best people in the world!ÔÇŁ, a transmis primarul Cristian Matei.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *