June 20, 2024

TeraPlast SA anunță numirea domnului Bogdan Lucian Crăciunaș în funcția de director financiar al companiei, începând cu data de 29 iulie 2024. Bogdan Lucian Crăciunaș și-a început cariera în 2007 și a acumulat o vastă experiență profesională în cadrul a două companii de audit financiar din Big 4. Înainte de a se alătura echipei TeraPlast, Bogdan a ocupat poziția de director economic al producătorului de medicamente Terapia, parte din grupul Sun Pharmaceutical Industries.

Bogdan este membru al Camerei Auditorilor Financiari din România (CAFR) și al Association of Chartered Certified Accountants (ACCA) din Glasgow, UK, din 2014.

În noul său rol, Bogdan Crăciunaș va colabora îndeaproape cu directorul general Alexandru Stânean pentru a continua dezvoltarea și succesul TeraPlast prin integrarea companiilor nou achiziționate precum și pentru noi dezvoltări în România și străinătate.

Sunt onorat de oportunitatea de a mă alătura echipei executive a unei companii de anvergura și vizibilitatea TeraPlast. Am acceptat această provocare atât datorită dinamismului și a proiectelor ambițioase ale întregului Grup TeraPlast, cât și datorită echipei extrem de puternice, cu o viziune clară asupra viitorului companiei. Mă identific cu valorile companiei și îmbrățișez această nouă provocare din carieră cu mult optimism și motivare”, a declarat Bogdan Crăciunaș, director financiar TeraPlast.

Suntem încântați să îl avem pe Bogdan alături de noi. Experiența sa în domeniul industrial și abilitățile sale în domeniul financiar vor aduce un aport semnificativ echipei noastre executive. Suntem încrezători că împreună vom atinge noi obiective ambițioase”, a declarat Alexandru Stânean, directorul general TeraPlast.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *