May 23, 2024

 

Transilvania Youth Guitar Competition (TYGC) 2024 a ajuns la final! Cea de-a doua ediție a competiției, care și-a desfășurat activitățile la Cluj-Napoca, și-a încheiat drumul, lăsând în urmă un ecou de excelență și talent.

În lumina rezultatelor remarcabile obținute în cadrul acestui eveniment, organizatorii își exprimă gratitudinea și satisfacția față de participanți, juriu, parteneri și susținători. Din cei 87 de concurenți care au luat parte la competiție, 85 au fost aclamați pentru realizările lor deosebite în domeniul muzicii și al chitarei. Clasamentele din cele 4 secțiuni ale competiției au fost alcătuite dintr-un total de 18 premii I, 34 premii II și 25 premii III, reflectând astfel nivelul ridicat al excelenței și talentului participanților din întreaga țară.

Laureații acestei ediții sunt Irina Erdei din Cluj-Napoca (prof. Mădălin Nedelcu) – Secțiunea A, Siena Vușcan tot din Cluj-Napoca (prof. conf. univ. dr. Beke Istvan Ferenc) – Secțiunea B, Mihnea Bălțatu din București (prof. Liviu Georgescu și prof. Mircea Oaneș) – Secțiunea C și Samuel Duciuc din Suceava (prof. lect. univ. dr. Dan-Alexandru Arhire) – Secțiunea PRO, acesta din urmă fiind și câștigătorul absolut al competiției, ce va încânta publicul la gala ediției următoare.

Asociația de Chitară Transilvania aduce sincere mulțumiri domnilor conf. univ. dr. habil. Constantin Andrei, președinte, și lect. univ. dr. Ștefan Trifan, vicepreședinte, pentru sprijinul neîncetat și implicarea lor în organizarea acestui eveniment de marcă, sub sloganul #transilvaniaguitar. De asemenea, organizatorii exprimă recunoștința lor față de Școala Populară de Arte ”Tudor Jarda” Cluj-Napoca, partenerul principal al evenimentului, precum și față de Consiliul Județean Cluj și Dekra, pentru ospitalitatea oferită cu caldă generozitate și pentru sprijinul acordat celei de-a doua ediții a competiției. Felicitări speciale sunt adresate celor 15 membri ai juriului național pentru evaluarea lor meticuloasă și pentru contribuția esențială adusă calității competiției.

Nu în ultimul rând, organizatorii aduc sincere mulțumiri atât sponsorilor evenimentului – UCERG / CamNetwork, ArtPoint, Vinăria Miniș – Crama Galșa, Tcaciuc Andrei PFA, Prozsa Reka PFA, Mari-Elena Predica PFA și Nedelcu Mădălin PFA – cât și partenerilor media I like Cluj, Cluj.com și Ziarul Făclia, pentru sprijinul și promovarea ediției din acest an.

În încheiere, mulțumiri speciale sunt transmise voluntarilor și echipei foto-video, pentru contribuția lor esențială, care a imortalizat TYGC2024, transformându-l într-o ediție memorabilă. Un sincer apel de mulțumire este adresat și designerului Cristi Râșteiu de la Reblending, pentru logo-ul devenit deja un brand în media și pe rețelele de socializare.

Organizatorii transmit sincere mulțumiri întregii comunități implicate în desfășurarea TYGC2024, pentru susținerea acordată și pentru transformarea acestui eveniment într-o experiență de neuitat. Cu încredere și entuziasm, ne pregătim pentru cea de-a treia ediție, programată în februarie 2025, cu forțe proaspete și noi surprize în bagaj.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *