May 23, 2024

U Cluj a reușit să plece neînvinsă de la Sibiu, după meciul cu Hermannstadt din play-out-ul SuperLigii, după o reușită extraordinară a lui Daniel Popa, în al  șaptelea minut al prelungirilor! Gazdele au înscris în prima repriză, după reușita lui Ianis Stoica din minutul 31, după care clujenii au alergat după egalare, golul lui Popa stabilind un rezultat echitabil pe tabela de marcaj.

Echipele de start:

Hermannstadt: Căbuz – Opruț, Bejan, Găman, Butean – Balaure, Murgia, Mino Sota, Stoica – Iancu, Fonseca
Rezerve: Muțiu, Pop, Medina, I.Stoica, Antoche, N’Goma, Petru Iancu, Bucuroiu, Neguț, Paraschiv, Oroian, Jipa

U Cluj: Gertmonas – Oancea, Masoero, Thalisson, Chipciu – Simion, Bic, Silaghi, Roger – Nistor, Roguljic
Rezerve: Gorcea, Chinteș, Pițian, Mitrea, Doukoure, Fossati, V. Gheorghe, Tescan, Ilie, Anselmo, Popa

Prima ocazie a meciului a venit abia în min.11 și a aparținut clujenilor: Roguljic a luftat, mingea a ajuns la Silaghi, care a fost blocat de Opruț în interiorul careului. Joc aspru și tensionat purtat în special între cele două careuri. Roguljic șutează frumos din interiorul careului, min.29, dar Căbuz reține cu siguranță. GOL Hermannstadt! IANIS STOICA înscrie la vinclu, în min.31, după o fază confuză în careul clujenilor, cu portarul Gertmonas în prim-plan! 1-0! Ocazie uriașă de egalare pentru U Cluj, în min.35, la șutul lui Roguljic care a nimerit bara porții sibiene! Chipciu trimite o torpilă de la mare distanță, în min.44, dar mingea trece la câțiva centimetri de bara porții lui Căbuz! Pauză!

Ioan Ovidiu Sabău face la pauză prima modificare în echipa sa: Popa în locul lui Roguljic. Ocazie uriașă de gol pentru Universitatea, în min.53: un fundaș al gazdelor a fost la un pas de autogol, dar mingea a izbit transversala porții lui Căbuz! Chipciu s-a accidentat în min.58 și a ieșit din joc. În locul său a intrat Vali Gheorghe. Au ieșit și Bic și Silaghi, înlocuiți de Chinteș și Doukoure, în min.60. Șut bun al lui Nistor de la distanță pe colțul lung, dar Căbuz a respins de lîngă bară în lateral, în min.61! Ultima schimbare la U Cluj, în min.71: a intrat Anselmo, în locul lui Simion . Căbuz reține balonul trimis de Vali Gheorghe din mijlocul careului, în min.72. Neguț trimite periculos din întoarcere, în min.90, dar mingea nu prinde cadrul porții Universității. Vor fi șase minute suplimentare pentru acest meci. GOOOOOOOOOL U Cluj! DANIEL POPA egalează cu un șut fenomenal la vinclu, în min.90+7, după o centrare excelentă a lui Nistor! 1-1! S-a iscat o bătaie generală între cele bouă bănci tehnice imediat după golul egalizator, iar arbitrul a împărțit mai multe cartonașe roșii și galbene! Final de meci!

Etapa următoare, U Cluj va juca pe teren propriu cu Petrolul Ploiești, sâmbătă 13 aprilie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *