June 24, 2024

U Cluj a pierdut, scor 1-3 (1-2), partida cu UTA Arad din etapa a 24-a din SuperLigă, după poate cel mai prost meci din acest sezon făcut de defensiva ”Șepcilor roșii”. Trei gafe uriașe ale jucătorilor antrenați de Ioan Ovidiu Sabău au decis soarta meciului, un cadou nesperat pentru elevii lui Mircea Rednic. Massoero și Mitrea, în prima repriză, și toată defensiva în repriza secundă au pus mingea pe tavă atacanților arădeni, care au profitat din plin de sarabanda erorilor clujenilor. Universitatea a pierdut, astfel, al doilea meci consecutiv și a ajuns la nu mai puțin de șase înfrângeri pe teren propriu în acest sezon al SuperLigii!

Echipele de start:

U Cluj: Iliev – Chipciu, Thalisson, Mitrea, Masoero, Roger – Silaghi, Fossati, Bic – Nistor, Popa

UTA Arad: Kucher – Căpușă, Conte, Benga, Rodrigues – Fabry, Freitas, Mihai – Omondi, Luckassen, Micovschi

Clujenii încep tare partida cu arădenii și au trei cornere în primele cinci minute. GOOOOOOOOL U Cluj! THALISSON reia perfect cu capul, în min.6, și trimite în plasa porții apărate de Kucher! 1-0! Stupoare, însă! Golul este anulat de VAR pentru o poziție anterioară de offside! Fossati trimite o torpilă de la mare distanță, min.10, dar mingea trece mult peste poartă. GOL UTA! OMONDI profită de o greșeală a lui Massoero, min.13, cursă pe partea stângă și șut puternic sub transversală! Iliev nu a avut nicio șansă! 0-1! Șut bun trimis de Nistor din afara careului, min.22, dar Kucher a reținut cu siguranță. GOL UTA! LUCKASSEN înscrie în poarta goală, în min.36, după o nouă greșeală în defensiva clujeană! Mitrea a fost cel care a făcut practic cadou acest gol arădenilor! 0-2! Kucher respinge cu dificultate mingea șutată de Chipciu din colțul careului, în min.45+1. GOOOOOOOOL U Cluj! POPA înscrie spectaculos pe colțul lung cu un șut de la 17 metri, în min.45+4! 1-2! Pauză pe Cluj Arena!

Ioan Ovidiu Sabău face două modificări în formația sa încă din startul părții a doua a meciului: au intrat Anselmo și Gheorghe, au ieșit Mitrea și Fossati. Popa șutează pe lângă poartă dintr-o poziție bună, în min.51. GOL UTA! Omondi centrează în fața porții, în min.56, balonul este atins ușor de FABRY și scurge în poarta lui Iliev! Apărarea clujenilor a fost din nou la pământ! 1-3!! Iliev își salvează echipa de la un nou gol din fața lui Luckassen, în min.60! Chipciu reia peste poartă, în min.62. Dublă schimbare la U Cluj, min.67: au intrat Roguljic și Vătăjelu, au ieșit Popa și Roger. Roguljic ratează de puțin ținta, în min.83!

Etapa următoare, vineri 9 februarie, ”Șepcile roșii” au o deplasare extrem de grea la Craiova, cu Universitatea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *