July 25, 2024

Consiliul Reprezentanţilor Unionali (CRU) al UDMR se va reuni vineri, 19 ianuarie, la Cluj-Napoca, pentru a stabili, printre altele, criteriile necesare pentru selecţia candidaţilor săi în alegerile din acest an.

ÔÇ×Consiliul Reprezentan┼úilor Unionali (CRU) al UDMR se va reuni vineri, 19 ianuarie, de la ora 11 ├«n Cluj-Napoca la Centrul Regional de Excelen┼ú─â pentru Industrii Creative, str. Tiberiu Popoviciu, nr. 2-4. Pre┼čedintele UDMR, Kelemen Hunor, va sus┼úine un raport politic, iar ├«n cadrul evenimentului vor fi prezentate ┼či adoptate criteriile pe care trebuie s─â le ├«ndeplineasc─â viitorii candida┼úi ai Uniunii pentru alegerile europarlamentare, locale ┼či parlamentare din anul 2024ÔÇŁ, se arat─â ├«ntr-o informare de pres─â transmis─â, mar┼úi, de UDMR.

Pre┼čedintele UDMR, Kelemen Hunor, afirma ├«n urm─â cu o lun─â, pe 18 decembrie, la Digi 24, c─â UDMR va avea candidat propriu la alegerile preziden┼úiale, ├«ns─â nu va fi el. De asemenea, Kelemen Hunor a exclus posibilitatea oric─ârui fel de coali┼úie a UDMR cu AUR.

ÔÇ×UDMR va avea candidat la alegerile preziden┼úiale, dar nu voi fi eu. Eu de trei ori am candidat, ┼čtiu cum se face, ┼čtiu s─â fac o campanie, dar trebuie s─â vin─â altcineva. Nu ┼čtiu cine, asta vom decide dup─â europarlamentare, undeva ├«n vara anului viitor. (ÔÇŽ) A┼ča cum n-am fi intrat niciodat─â ├«ntr-o coali┼úie cu PRM sau cu UNPR, nici cu AUR nu v─âd nicio form─â de colaborareÔÇŁ, a mai spus Kelemen Hunor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *