February 28, 2024

Circulația pe DJ 108 între localitățile Leghia și Aghireșu a fost blocată vineri seara după ce un autocar în care se aflau 20 de persoane a derapat iar remorca pe care o tracta a ieșit de pe partea carosabilă. IPJ Cluj a anunțat că nu au fost victime iar evenimentul a avut loc din cauză că partea carosabilă nu a fost deszăpezită, sectorul unde s-au produs evenimentul fiind unul în pantă.

„În timpul așteptării utilajelor de deszăpezire, s-a format o coloană cu autoturisme, dar și un alt autocar, care la momentul sosirii respectivelor utilaje a fost acroșat de unul dintre acestea, nefiind persoane rănite”, a precizat IPJ Cluj.

Echipaje ISU Cluj se deplasează pentru a acorda sprijin persoanelor aflate pe acel sector de drum.

De asemenea, conducătorul respectivului autovehicul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultat fiind negativ.
Totodată, au fost verificate aspectele legale care trebuiau respectați de către acesta (timpii de odihnă), nefiind constatate abateri.

„Menționăm că polițiștii vor sancționa contravențional administratorul drumului, pentru neîndeplinirea obligațiilor referitoare la viabilitatea drumului. Utilajele de deszăpezire acționează în zonă, iar echipaje de poliție au restricționat și deviat accesul vehiculelor în zonă până la soluționarea situației”, a transmis IPJ Cluj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *