April 21, 2024

Un bărbat a fost arestat după ce a fost prins că a depozitat în casa în care locuia droguri de mare risc cu scopul de a le plasa pe piață. Măsura a fost dispusă la numai zece zile după ce procurorii l-au trimis în judecată pentru trafic de droguri. El este cercetat din nou pentru trafic de droguri de risc și mare risc, în formă continuată.

Din actele de urmărire penală a reieșit faptul că aceasta ar fi deținut și depozitat în locuința sa, în scopul comercializării, diferite cantități de droguri de risc (canabis și ketamină) și mare risc (ciuperci halucinogene), acestea fiind descoperite și ridicate pe parcursul percheziției domiciliare efectuate la data de 15 martie 2024.

De asemenea, au fost descoperiți și ridicați peste 11.000 de lei, un cântar de mare precizie, peste 25 de bancnote rulate, farfurii și tăvi cu urme de substanță, precum și alte mijloace de probă.

“Precizăm că, la data de 5 martie 2024, persoana a fost trimisă în judecată de către procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Târgu Mureș, pentru săvârșirea infracțiunii de deținere, fără drept, în scopul propriului consum de droguri de risc și mare risc.

La data de 15 martie 2024, procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Cluj au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a persoanei cercetate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de risc și mare risc în formă continuată”, a anunțat IPJ Cluj.

Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Cluj a dispus  arestarea preventivă pentru 30 de zile.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *