June 15, 2024

Unirea Dej continuă să spere la salvarea de la retrogradare după parcursul excelent din ultima perioadă, ajungând la doar trei puncte de locul care-i va permite să rămână în liga secundă și în sezonul următor, cu două etape până finalul play-out-ului.

Sâmbătă, dejenii antrenați de Dragoș Militaru au câștigat, scor 1-0 (0-0) partida cu FC Argeș de pe teren propriu  Încă de la începutul confruntării gazdele au încercat vigilența goalkeperului oaspeților, pe rând Șuteu, Pop și Hofman ratând ocazii bune de a înscrie. Ultimul, însă, nu a mai greșit în minutul 69, când la excelenta centrare a lui Șuteu a marcat cu capul,

Unirea Dej a folosit formația: Moroz –  D.Pop,  Kereki (cpt.), Chira, Șuteu – A.Pop (88 Dulca),  Stancovici, Ciuculete (55 Telcean), Blaj (88 Militaru)  – Hofman, Bîrnoi ( 59 Golda).

Dejenii vor juca în penultima etapă în deplasare, pe 3 mai, cu Ceahlăul Piatra Neamț, în timp ce Dumbrăvița, echipa de pe locul care asigură rămânerea în liga secundă, va juca în deplasare cu FC Argeș.

Szekely Csaba

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *