June 16, 2024

Starea de sănătate a lui Florin Piersic s-a îmbunătățit iar medicii evaluează dacă îndrăgitul actor poate fi externat pentru a petrece Sărbătoarea Paștilor acasă. Surse medicale au declarat pentru Făclia de Cluj că tratamentul aplicat la Institutul Inimii „Nicolae Stăncioiu” din Cluj-Napoca a dat rezultate și că infecția cu care s-a confruntat Florin Piersic a început fie tratată.
Între timp, Spitalul Militar din Cluj-Napoca, unitate medicală unde inițială Florin Piersic a fost supus unei operații la genunchi a transmis un comunicat de presă pentru a combate informațiile răspândite de blogheri și de cei care răspândesc informații neverificate pe internet.

Spitalul Militar Cluj a transmis că actorul Florin Piersic nu a contractat nicio infecție nosocomială în timp ce era internat în unitatea medicală.

„Având în vedere informațiile apărute în spațiul public și pentru clarificarea aspectelor în legătură cu asistența medicală acordată actorului Florin Piersic în spitalul nostru, vă comunicăm următoarele:

Actorul nu a contactat nicio infecție nosocomială pe timpul internării în spitalul nostru;
Acesta a fost tratat pentru patologia complexă pentru care s-a adresat spitalului;
Actorul și familia acestuia au cerut să nu fie furnizate informații medicale și dorește păstrarea intimității.
Vă adresăm rugămintea de a respecta Legea privind drepturile pacientului, mai ales în ceea ce privește confidențialitatea datelor medicale”, se arată în comunicatul Spitalului Militar Cluj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *