February 29, 2024

CS Universitatea Cluj a învins-o pe SCM Politehnica Timişoara cu scorul de 29-27, duminică, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a 16-a a Ligii Naţionale de handbal masculin.

”U” a început în forță meciul și a pus repede câteva goluri în plus pe tabelă, diferență care însă s-a redus la un singur punct cu mai puțin de două minute înainte de fluierul final. ”Haiducii”, cu Călin Hosu și Răzvan Szopka în zi mare, au reușit să treacă cu bine peste acele momente și să încheie întâlnirea victorioși cu scorul de 29-27 după ce la pauză tot ei conduceau cu 16-11.

Golurile clujenilor au fost reușite de: Călin Hossu 13, Sven Nivard 6, Alexandru Coman 5, Sergiu Makaria 3 și respectiv Mark Adoreanu și Didi Hrimiuc câte 1 gol. Au mai jucat: Raul Ostace și Ajdin Zahirovic iar poarta a fost apărată excelent de Răzvan Szopka, autor a 9 parade din care 3 la lovituri de la 7 metri, secondat de Vlad Coman.

”U” a obţinut a patra sa victorie în campionat.

Filip Marjanovic s-a remarcat de al bănăţeni, cu 11 goluri.

În etapa următoare, a 17-a a Ligii Zimbrilor, ”U” va juca vineri, 16 februarie de la ora 18, în deplasare cu Dinamo București.

Clasament:
1. Dinamo Bucureşti 48 puncte

CSM Constanţa 40
Minaur Baia Mare 38
CSM Bucureşti 29
Potaissa Turda 27
HC Buzău 24
CSM Focşani 21

…………………………..

U Cluj 13

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *