February 29, 2024

Un minor din Huedin a fost prins de polițiști drogat la volanul unui autoturism. Tânărul de 16 ani va fi cercetat pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere și posibil pentru conducerea unei mașini sub influența unor substanțe interzise.

Tânărul a fost oprit de polițiști în 15 decembrie a c., în jurul orei 21.44, pe DN1 E60, pe raza orașului Huedin.

În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

„Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise. De asemenea, sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, a anunțat IPJ Cluj.

La aceeași dată, în jurul orei 20.30, polițiștii orașului Huedin au oprit pentru control un alt autoturism, condus în Piața Victoriei, din Huedin, de un tânăr de 18 ani, din comuna Călățele.

Și în cazul acestuia, testarea cu aparatul din dotare a indicat posibila prezență a substanțelor psihoactive, fiind condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *