July 22, 2024

Liderul Forța Dreptei Cluj, senatorul Adrian Oros atrage atenția că în timp ce guvernanții se ceartă, economia României se prăbușește, deficitul bugetar crește, datoriile cresc iar marea majoritate a românilor face cu greu față scumpirilor.

Adrian Oros spune că principalele priorități ale celor de la guvernare vizează cum să mute data alegerilor, cum să mai fure niște voturi și cum să se perpetueze la putere.

„Dacă la comasatele din 9 iunie, s-au înțeles și au reușit să evite confruntarea cu electoratul, ascunzându-se după primari, acum se pare ca a intrat Scaraoschi între ei.

Ciolacu vrea alegeri prezidențiale în septembrie, imediat după ce pensiile recalculate ar ajunge la destinatari. Cu campanie electorală în august, când lumea e în concediu.

În timp ce ei se ceartă, economia României se prăbușește, deficitul bugetar crește, datoriile cresc și marea majoritate a românilor fac cu greu față scumpirilor.

Lor nu le pasă. Vor mai lua bani împrumut. Vor mai mări taxele și impozitele. Asta știu să facă. Asta știe să facă Guvernul de repetenți care conduce România in ultimii 3 ani”, a punctat Oros.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *