July 20, 2024

Începând cu 1 iulie se deschide ștrandul Durgău. „Într-un spațiu curat şi îngrijit, plini de voioșie și cu zâmbetul pe buze, vă întâmpinăm în locul preferat al multora dintre voi!

Așadar, luni, 1 Iulie, ora 08.30, la bălăceală, soare și muuultă voie bună!”, a transmis conducerea ștrandului.

Ștrandul Durgău completează mixul de sănătate și relaxare oferit de Salina Turda. O alternativă balneară și de petrecere a timpul liber, atât în vacanțe, cât și în zilele călduroase de vară.

În familie, cu prietenii, la orice vârstă, Ștrandul Durgău este o opțiune binevenită pentru toți cei care doresc să fie mai sănătoși apelând la remedii naturale.

Staţiunea, care a devenit cunoscută în Europa următoarele afecțiuni: reumatismale cronice degenerative (artroze ale coloanei vertebrale, șold,genunchi, picior); reumatismale inflamatorii cronice stabilizate biologic (poliartrita reumatoidă, spondilita anchilozantă, artrita psoriazică); afecțiuni reumatismale abarticulare (tendinite, tenosinovite, bursite); afecțiuni posttraumatice ale aparatului locomotor; afecțiuni neurologice cronice periferice (leziuni de nervi periferici).

Cu privire la nămolurile sapropelice indicațiile terapeutice, în cura externă, sunt următoarele: stări preartrozice (tratament profilactic) în profesiuni cu risc artrozic; reumatism degenerativ; stări alergice după reumatism articular activ sau infecțios de focar; reumatism abarticular; afecțiuni ale sistemului nervos periferic; sechele musculo-articulare după traumatisme; afecțiuni ginecologice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *