July 25, 2024

CFR Cluj a reușit să-l aducă pe Aly Abeid de la UTA Arad chiar din această iarnă. Clubul arădean a anunțat, marți, trecerea la echipa lui Adrian Mutu a căpitanului naționalei Mauritaniei.

Jucătorul se afla în ultimele șase luni de contract cu formația arădeană și semnase deja un precontract cu echipa lui Adrian Mutu, pentru o mutare definitivă din vară. Cele două cluburi au ajuns, însă, la un acord și internaționalul african va juca de acum în Gruia, după ce clujenii au plătit o sumă de transfer de aproximativ 100.000 de euro.

”Mulțumim, Aly Abeid!

UTA și CFR Cluj au ajuns la un acord cu privire la un transfer al fundașului Aly Abeid. Căpitanul naționalei Mauritaniei a ajuns la Arad din postura de jucător liber de contract în vara anului 2022 și a adunat, în total 46 de meciuri, a marcat un gol și a oferit trei pase decisive.

Îi mulțumim pentru toată perioada petrecută în tricoul roș-alb și îi urăm multă baftă în viitor!”, a anunțat clubul UTA Arad, pe site-ul oficial.

Aly Abeid ar putea debuta la CFR Cluj chiar sâmbătă, în meciul pe care echipa feroviară îl va dispută în deplasare la Craiova, cu echipa lui Adrian Mititelu.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *