May 23, 2024

Profesorul și cercetătorul Andrei Daniel Mihalca se va alătura profesorului și fostului ambasador Ciprian Mihali pentru a discuta despre volumul său de memorialistică, „Povestiri din Africa Ecuatorială”, în data de 15 mai, la 18:00, la Librăria Humanitas din Cluj-Napoca.

În cadrul unei întâlniri deschise publicului larg, cei doi vor explora experiențele lor și impresiile asupra Africii, un continent care a captivat imaginația oamenilor de secole. Volumul lui Andrei Mihalca oferă o privire profundă și autentică în inima Africii Ecuatoriale, unde fiecare pagină este plină de aventuri și reflecții asupra sensului vieții într-un peisaj atât de divers și captivant.

Ciprian Mihali, cunoscut pentru experiența sa vastă diplomatică și cunoștințele sale despre Africa de Vest, va aduce o perspectivă unică asupra lucrării lui Mihalca și asupra continentului african în general. Discuția se va concentra pe aspecte precum diversitatea culturală, frumusețea naturii, provocările și speranțele întâlnite în călătoriile lor și în relațiile lor cu comunitățile locale.

Andrei Daniel Mihalca este un profesor și cercetător de renume internațional în domeniul medicinii veterinare, cu o pasiune specială pentru bolile parazitare și infecțiile animalelor sălbatice din Africa subsahariană. Acesta a petrecut ani de zile călătorind și lucrând în diverse țări africane, iar volumul său „Povestiri din Africa Ecuatorială” este rezultatul acestor experiențe fascinante.

Toți cei interesați sunt invitați să se alăture acestei întâlniri captivante și să descopere farmecul și profunzimea Africii prin ochii lui Andrei Mihalca și Ciprian Mihali. Intrarea este liberă, iar evenimentul promite să fie o călătorie culturală și intelectuală de neuitat.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *