April 25, 2024

Un bărbat a fost arestat de procurorii clujeni după ce și-a agresat fizic soția în vârstă de 42 de ani.

Din cercetările derulate de polițiști a reieșit faptul că, la data de 21 februarie a.c., în timp ce se aflau în locuința din cartierul Mănăștur, în contextul unor discuții în contradictoriu, bărbatul ar fi devenit violent, agresând-o fizic pe femeie, aplicându-i două lovituri cu pumnul, respectiv una în spate și una în zona feței.

În baza celor constatate, polițiștii au emis imediat ordonanță de reținere, pentru 24 de ore, pe numele bărbatului.

„În cursul zilei de 23 februarie, aflându-se în continuarea activităților investigative, polițiștii au administrat noi probe în cadrul dosarului penal din care au rezultat aspecte privitoare la săvârșirea de către acesta a infracțiunilor de șantaj și influențarea declarațiilor, prin aceea că ar fi încercat să convingă victima să nu sesizeze organele de poliție, sub amenințarea unor fapte de natură penală”, anunțat IPJ Cluj.

Pe numele lui Antoniu Timotei Noje a fost emis un mandat de arestare preventivă de 30 de zile pentru săvârșirea infracțiunilor de violență în familie, amenințare, influențarea declarațiilor și șantaj.

Pe parcursul anului trecut, procurorii clujeni au avut de soluționat 35 de noi dosare ce au vizat infracțiuni contra vieții. Dinte acestea, opt dosare au avut ca obiect omorul, 23 au fost cu tentativă de omor, trei ucideri din culpă și o lovitură cauzatoare de moarte. Din totalul infracțiunilor contra vieții, trei au fost săvârșite în forma violenței în familie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *