February 22, 2024

Poliția Locală din Florești a demarat o acțiune de control privind respectarea obligațiilor de contractare a serviciul de salubritate Supercom atât la persoanele juridice cât și cele fizice, a anunțat primarul Bogdan Pivariu.

Ca rezultat al acestor acțiuni, au fost aplicate sancțiuni în valoare de 12500 lei pentru nerespectarea acestor obligații.

„Vă reamintesc că toți cetățenii din Florești au obligația de a avea contractat serviciul de salubritate. Contractarea poate fi realizată și accesând linkul următor: https://www.supercom.ro/contracte-online/. Este important să subliniem că verificările vor continua și în perioada următoare”, a precizat edilul.

Totodată, primăria a efectuat si verificări din dronă în zonele virane cu risc ridicat de depozitare a gunoiului. „Este responsabilitatea noastră să avem grijă de mediul înconjurător și să gestionăm corect deșeurile. Fiecare acțiune a noastră contează în menținerea curățeniei și frumuseții localității noastre. Conlucrăm împreună pentru un mediu mai curat și sănătos pentru noi și generațiile”, a transmis Bogdan Pivariu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *