February 22, 2024

Este greu sa te descurci in fata unei acuzatii de evaziune fiscala si in tara ta, dar sa te afli intr-o tara straina si sa fii chemat in fata instantei sa dai socoteala? Sa stii ca nu numai cei care incalca legea ajung in fata instantelor de judecata din diferite motive sau in urma unor capete de acuzare si sunt amendati, ci si cei care nu cunosc legile sau sunt acuzati pe nedrept.
Au fost cazuri in care o persoana talharita s-a trezit de doua ori victima: mai intai i s-au furat banii si actele, apoi hotul a lasat intentionat cartea de identitate sustrasa la locul altei ilegalitati ca suspiciunile sa fie indreptate catre altcineva.
Justitia se face cu erori, iar in cazul in care un roman a gresit ceva si este chemat de catre politia israeliana la ancheta, solicita ajutor de la cel mai bun avocat civil Israel profesionist deosebit de abil care cunoaste legislatia acestui stat si este la curent cu toate schimbarile.
Samy Ilie este respectat fiindca a detinut functii cheie in acesta tara: a raspuns de securitatea a milioane de cetateni si a condus echipe de procurori.
In prezent, el se afla in slujba concetatenilor sai, ajutandu-i la:
-punerea la punct a apararii in procesele civile sau penale. Nici nu iti dai seama cata usurare simti stiind ca te apara un frate de acelasi sange, ca intelege tot ce ii spui si ca va traduce perfect in limba statului in care te afli. Este linistitor sa stii ca depinzi de un conational si nu de un strain.
-redobandirea libertatii pe cautiune, pana la desfasurarea procesului corect. Samy Ilie nu te abandoneaza in arest, stiind cat de traumatizant este sa stai in detentie in strainatate.
-obtinerea permisului de conducere retinut din diferite motive. Fara permisul de conducere poti pierde locul de munca in anumite tari ale lumii. In SUA, cine nu are carnet de conducere este privit la fel ca o persoana care nu stie sa utilizeze internetul.
-consultatii in vederea pregatirii unor dosare, strategii de aparare si demararii unor afaceri legale de catre romani in acesta tara
-obtinerea permisului legal de sedere si a vizei de lucru.
Un avocat civil priceput este de folos in orice imprejurare, iar datele sale de contact valoreaza aur. Daca in tara ta este grozav de bine sa cunosti un avocat bun la care sa poti apela, cu atat mai mult intr-o tara straina, in care sunt momente in care te simti al nimanui.
Samy Ilie te va face sa simti ca ai un aparator de nota 10, in fata caruia instantele capituleaza. Multi romani au scapat de inchisoare, de amenzi si de interdictii datorita lui si au numai cuvinte de lauda la adresa sa atat din punct de vedere al pregatirii profesionale, cat si al profilului sau moral.
Pe buzele multora numele lui Samy Ilie este rostit cu respect de catre romani sau israelieni fiindca acest avocat civil face minuni si tarifele percepute de el sunt oneste.
Este bine sa fii informat si sa nu ai rezerve in ceea ce priveste angajarea lui. Samy Ilie vorbeste curent: romana, ebraica si engleza si este un aparator al legii demn de toata lauda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *