April 25, 2024

Debut perfect pentru Adrian Mutu pe banca tehnică a CFR-ului! Echipa din Gruia, cu Deac titular și căpitan de echipă, s-a distrat cu FC Voluntari, pe care  a învins-o cu 4-1 (1-1), și a revenit pe locul doi în SuperLigă, în spatele liderului FCSB. Echipa din Gruia a deschis scorul prin Bîrligea, în minutul 36, dar oaspeții au egalat prin Nemec chiar înaintea pauzei. Repriza secundă a fost dominată copios de clujeni, care au înscris de trei ori, prin Otele, min.62, Tachtsidis, min.64, și Michael, min.75. De remarcat că veteranul Deac a reușit nu mai puțin de trei pase de gol în partida de luni seara!

Echipele de start.

CFR: Sava – Manea, Boben, Ilie, Mamic – Muhar, Keita, Tachtsidis – Deac, Bîrligea, Otele

Voluntari: Fernandez – Ricardinho, Paz, Matricardi – Boboc, Rața, Crepulja, Carnat – Ciobanu, Nemec, Popescu

Tachtsidis are prima ocazie de gol a partidei, în min.6, când a reluat cu capul spre poartă, dar mingea nu a prins cadrul porții. Otele șutează din afara careului, în min.8, dar Fernandez reține cu siguranță. Nemec are prima ocazie de gol pentru oaspeți, în min.15, dar Sava se opune cu succes deschiderii scorului. Presiunea CFR-ului la poarta celor de la Voluntari este tot mai mare. Min.34, ocazie bună a lui Popescu care a reluat din mijlocul careului, dar Sava a reținut cu siguranță. GOOOOOOOL CFR Cluj! BÎRLIGEA înscrie la colțul lung, în min.36, după o pasă în adâncime excelentă trimisă de Deac! 1-0! GOL Voluntari! NEMEC reia cu capul în plasa porții lui Sava, în min.43, după o centrare de pe partea stângă trimisă de Carnat! 1-1! Popescu șutează în transversală de la 14 metri, Sava era spectator! Ocazie uriașă de gol pentru oaspeți care puteau intra în avantaj la pauză! Final de repriză în Gruia!

Primul șut pe poartă al reprizei aparține clujenilor prin Muhar, în min.50, în urm aunei lovituri libere. Ocazie uriașă de gol ratată de Bîrligea în min.51, dar șutul acestuia trece la câțiva centimetri de bara porții lui Fernandez! Ilie reia putermic cu capul, în min.54, dar portarul Voluntariului reține pe linia porții! GOOOOOOOL CFR! OTELE trimite în poarta goală din mijlocul careului, în min.62, după o aruncare greșită de la margine a lui Carnat! 2-1! Deac trimite mingea în plasă, min.63, dar golul este anulat pentru un offside! GOOOOOOL CFR! TACHTSIDIS înscrie și el în min.64, după o nouă pasă de gol a lui Deac printr-o apărare total debusolată a celor de la Voluntari! 3-1! Prima schimbare făcută de Adrian Mutu, în min.70: intră Peter Michael, debut la CFR, și iese Bîrligea. GOOOOOOOOL CFR! MICHAEL debutează cu gol la echipa din Gruia, în min.75, după al treilea assist reușit de căpitanul Ciprian Deac! 4-1! Intră și El Kaddouri în min.78, în locul lui Tachtsidis. Încă două modificări la CFR, în min.85: au intrat Fică și Filip, înlocuindu-i pe Otele și Deac. Ratare uriașă a lui Michael, în min.88, care a trimis peste poarta goală de la doar 6-7 metri! Filip are șansa golului cinci, în min.90+4, dar Fernandez a respins excelent în corner.  Final de meci în Gruia!

În urma acestei victorii, echipa din Gruia a revenit pe locul 2 în clasamentul SuperLigii, cu 39 de puncte, cu 11 mai puține decât liderul FCSB. În următoarea etapă, CFR Cluj va juca la Ploiești, cu Petrolul. Partida se va desfășura sâmbătă, 3 februarie, cu începere de la ora 17.00.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *