April 21, 2024

Deputatul, AUR de Cluj, Alin Coleșa susține că formațiunea din care face parte este pregătită pentru comasarea alegerilor locale cu cele europarlamentare chiar dacă se vor desfășura ilegal.

El spune că este o minciună afirmația că se fac economii la buget prin comsarea alegerilor.

„Este o mare minciună aceasta cu economiile la buget pentru alegerile fie vor avea loc pe parcursul a două zile, fie în secții diferite‘‘, a spus Coleșa.

Deputatul a afirmat că faptul că au venit la AUR 150 de actuali primari, viceprimari, consilieri municipali și județeni arată că că formațiunea politică din care face parte este pregătită pentru comasarea alegerilor.

„Pe de altă parte, după după cinci ani de politică, pot spune că traseismul politic nu este de condamnat a priori. Clasa politică este într-o situația dezatruaosă, dar printre adversarii noștri sunt oameni muncitori și care sunt pe valorile noastre-libertate, credință, familie și națiune. Fiecare caz este în sine este o situație, nu se poate judeca la grămadă iar modalitatea de a reuși este să cooptăm cât mai mulți oameni buni pentru că la alegerile locale vor fi 50.000 de aleși.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *