February 28, 2024

Sectaculoasa salină de la Turda poate fi destinația perfectă pentru elevi în prima vacanță din aces an. Elevii și copiii de grădiniță sunt în vacanță timp de o săptămână, în perioada 12 februarie-3 martie. Vacanța a fost fixată de fiecare inspectorat școlar, cele mai multe optând pentru perioada 19 și 25 februarie.

Potrivit datelor colectate de la inspectoratele școlare/al municipiului București, vacanța mobilă din luna februarie 2024 a fost fixată astfel: în perioada 12 – 18 februarie 2024 (2 judete): Satu Mare si Bistrita Nasaud; în perioada 19 – 25 februarie 2024 (26 județe): Bihor, Sălaj, Cluj, Caraș-Severin, Hunedoara, Gorj, Argeș, Olt, Dâmbovița, Teleorman, Ilfov, Municipiul București, Giurgiu, Călărași, Ialomița, Prahova, Buzău, Brăila, Vrancea, Galați, Covasna, Harghita, Neamț, Vaslui, Iași, Botoșani; în perioada 26 februarie – 3 martie (14 județe): Arad, Timiș, Maramureș, Suceava, Mureș, Alba, Sibiu, Brasov, Bacău, Vâlcea, Mehedinți, Dolj, Tulcea, Constanța.

 

În această perioadă, cel mai spectaculos subteran modelat de oameni poate fi destinația perfectă atât pentru sănătate cât și pentru distracție.

 

 

„Se apropie prima vacanță din anul 2024, iar perioada aceasta se potrivește la fix cu recomandările specialiștilor în materie de sănătate! Efectele benefice ale unei cure de salinoterapie persistă aproximativ 2 – 3 luni, și sunt recomandate 2 cure pe an, primăvara și toamna! Vă așteptăm așadar, la Salina Turda, minunata oază de sănătate! Ca metodă alternativă, dar și complementară, de tratament sau prevenție, speleoterapia le este recomandată tuturor – de la mic la mare!”, a transmis salina Turda. Deschisă zilnic, între orele 9 – 17, cu ultima intrare la ora 16, Salina Turda vă oferă posibilitatea de a vă încarca de sănătate în cel mai plăcut mod cu putință.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *